?

Log in

Final Cut Express export problem.... - Final Cut Pro User Community [entries|archive|friends|userinfo]
Final Cut Pro User Community

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Final Cut Express export problem.... [May. 20th, 2011|01:27 am]
Final Cut Pro User Community

finalcutpro

[catachrestic]
Hey all, I'm hoping that someone here can identify why I'm having trouble with my exported files out of final cut express 4.

First of all, the concept behind the video is a type of collage-- there are three different video tracks each cropped evenly to fit on a single screen. It works great and plays perfectly fine in the canvas. Here's a screen shot representing what I mean, and showing how it looks within FCE:



Like I said, it runs fine in the canvas, but when I export the file using a Quicktime conversion, the exported file doesn't play the middle video track. It is mysteriously missing, and I have no idea why. Here's a screenshot of the exported video playing:



The middle slide is missing from the entire exported video. What has happened to it? I have tried exporting it 3 different times now, and it's the same problem every time.

Any advice would be immensely appreciated!
linkReply

Comments:
[User Picture]From: catachrestic
2011-05-20 11:34 pm (UTC)
I think you're right about there being a render problem. After an auto-render within FCE, the middle track went missing from the Canvas too.

The problem is that I have NO idea how to fix this. Why would there be a rendering problem for the middle slide alone? Is there something I can do to repair the problem?

Exporting as just a quicktime movie also didn't seem to do the trick. The exported file still has a missing middle slide.
(Reply) (Parent) (Thread)